Antonia & Band, Feli, Sore, Nicoleta Nuca, Jazzy Jo canta la ProFM Super Girl

16 Februarie 2017

Miercuri, 8 Martie, incepand cu ora 19:00, in ParkLake Shopping Center, sarbatorim fetele alaturi de cei mai tari artisti din Romania. Pentru ascultatoarele ProFM, 8 Martie inseamna mai mult decat "Ziua Femeii"! 8 Martie inseamna PRO FM SUPER GIRL, concert cadou pentru Super Fete!


Timp de cinci ani, ProFM a adunat cei mai in voga artisti din Romania pe scena Super Girl. De la Vunk, Anda Adam, pana la Voltaj, toți, rand pe rand au dedicat piesele lor cele mai iubite, de 8 Martie, fanilor Super Girl! 

Pentru al saselea an consecutiv, fetele se bucura de un nou concert SUPER GIRL! ANTONIA & Band, Feli, Sore, Nicoleta Nuca si Jazzy Jo vor face show pe cele mai cunoscute hit-uri ale lor, in ParkLake Shopping Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitala.

Evenimentul va fi prezentat de GreeG si Marius Onuc, matinalii ProFM. Cei doi Dj-i se vor bucura de toata atentia artistelor urcate pe scena Super Girl, dar si de prezenta invitatelor.

Miercuri, 8 Martie, incepand cu ora 19.00, la ParkLake Shopping Center, "Ziua Femeii" se pronunța astfel: PRO FM SUPER GIRL

Detalii pe www.ProFM.ro