O mana de ajutor


O mana de ajutor

DIY SOS: SERIES 20: THE BIG BUILD

Data publicarii: 26-03-2015

 • hobby-relaxare
 • lifestyle
 • meserii-ocupatii

Detalii
 • DIY SOS: SERIES 20: THE BIG BUILD

  Fiecare, acasa, are partea sa de dezastre in incercarile de a face manual anumite lucruri, fie ca vorbim de munca inutila sau chiar  sarcini abandonate. Aceasta serie vine in ajutorul celor care sunt orientati spre astfel de activitati.

  In acest sens, doi prezentatori iau o echipa dedicata de specialisti in aceasta arta si ii incurajeaza pe  cei care au suferit un esec anterior sa isi reinnoiasca increderea si, de ce nu, sa se orienteze spre alte proiecte de acest tip.

  DIY SOS: SERIES 21: THE BIG BUILD

  Nick Knowles si echipa sa continua sa transforme locuintele oamenilor, schimbandu-le vietile pentru totdeauna.

  DIY SOS: SERIES 22: THE BIG BUILD

  Daca in episoadele anterioare am vazut cum Nick Knowls si echipa sa renoveaza una sau doua camere, acum toata casa se afla in grija lor. Protagonistii acestor episoade sunt oamenii ale caror case au fost distruse de cutremure. Povestile acestora inspira intreaga comunitate sa dea o mana de ajutor. Sigur, este inevitabil ca intre toti acesti muncitori sa nu existe tensiune, momente dramatice, dar si mult umor. Rezultatele insa sunt satisfacatoare, lasand proprietarii sa sper la un viitor mai bun.

  ,,O mana de ajutor"

  Uneori, o mana de ajutor dezinteresata poate schimba viata cuiva. Este cazul unei familii din Anglia, cu trei copii, dintre care 2 gemene cu nevoi speciale. Casa foarte mica in care locuiau a fost transformata, gratis, in cateva zile, de 60 de mesteri locali, fiind adaptata nevoilor tuturor. Aflati mai multe despre cum s-a transformat casa in aceasta seara, la ora 21.00, pe Digi Life Romania. 🙂 http://bit.ly/23ePW6R

  Posted by Digi Life Romania on Thursday, January 21, 2016

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.