Omul ghetii


Omul ghetii

ICEMAN - THE LEWIS GORDON PUGH STORY

Data publicarii: 01-07-2014

  • educatie
  • hobby-relaxare
  • meserii-ocupatii

Detalii
  • Lewis Pugh are 10 secunde inainte de a plonja in apele reci ale Oceanului Artic unde inoata un kilometru de-a lungul Antarcticii, purtand nimic altceva decat un Speedo si o casca de inot, un vis ce nu se credea posibil. Oamenii “obisnuiti” probabil ar muri in cateva secunde, in acele ape reci! Cum se poate ca trupul sau gol poate face fata acestor conditii pentru atat de mult timp? Si de ce ar dori cineva sa faca o asemenea nebunie?

    Documentarul ofera o experienta vizuala a lui Lewis care inoata pentru a atrage atentia asupra oceanelor si a schimbarilor climatice. “Omul ghetii” cerceteaza calatoria psihologica si fiziologica a lui Lewis in apa inghetata atat la Polul Sud, cat si la Polul Nord. Cu suportul stiintei si o incredibila incredere de sine el spera sa reuneasca potentialul mintii si al trupului. Lewis a ajuns acolo unde nimeni nu a ajuns pana acum, reusind sa ofere un nou inteles asupra corpului uman.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.