Sub zero grade


Sub zero grade

LIFE BELOW ZERO

Data publicarii: 30-09-2014

  • lifestyle
  • meserii-ocupatii

Detalii
  • Sezon 1
    Aceasta serie urmareste drama si experientele grele prin care trec 4 familii de gospodari din Alsaka din diferite colturi ale acestui nemilos teritoriu, pe masura ce se lupta cu lunga, intunecata si friguroasa iarna. Marele stat al Americii, Alaska, are cea mai aspra clima din lume, cu temperaturi ce ajung pana la -80 Fahrenheit, temparaturi mortale pentru om. Cu toate acestea, Alaska este casa celor mai duri, mai rezistenti si mai izolati oameni din lume. Viata pentru ei inseamna supravietuire in fata vremii neincetate, a resurselor limitate si a canibalilor.

    Sezon 2
    Pregatirile pentru iarna cumplita din Alaska domina viata personajelor din seria “Sub zero grade”. E nevoie de o stare mintala speciala pentru a face fata testelor extreme la care ii supun izolarea si munca grea pentru supravietuirea in lunile lungi de iarna. In aceasta nou serie vedem cum cele patru familii de gospodari se pregatesc sa procure suficiente provizii care sa le permita sa treaca peste inca o iarna.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.