Un dolar pe zi


Un dolar pe zi

A DOLLAR A DAY

Data publicarii: 03-05-2017

  • meserii-ocupatii

Detalii
  • In timp ce multi oameni recunosc ca supravietuirea cu un dolar pe zi este o lupta, foarte putini sunt cei care inteleg natura saraciei. In plus, persoanele sarace sunt foarte rar cunoscute pentru creativitatea si resursele pe care le poseda.

    „Un dolar pe zi” este o serie internationala, cu episoade de 50 de minute, in care ni se arata ce inseamna cu adevarat sa traiesti sub pragul saraciei. Pentru oamenii care traiesc in astfel de conditii, viata este un sir interminabil de provocari. Cea mai mica nenorocire (pierderea locului de munca, o problema minora de sanatate etc) le pune in pericol supravietuirea. Poate ca oamenilor saraci din sate si comunitati le lipsesc banii, educatia si asigurare de viata, dar cu siguranta nu le lipsesc creativitatea, puterea si vointa. Lumea aceasta este plina de povesti fascinante despre acesti oameni care reusesc sa isi transforme viata si sa schimbe conditiile in care traiesc.

    „Un dolar pe zi” ne arata ca saracia este mai mult decat un simplu numar. Este vorba despre femeile si barbatii curajosi, care infrunta obstacole inimaginabile, in timp ce lupta sa isi atinga potentialul si sa isi indeplineasca drepturile fundamentale ale omului.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi


Ultimele stiri
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.