Comunicat de presă - DĂ-MI UN MOTIV- DE-AI RĂMAS AICI un proiect TURUL ROMÂNIEI cu Lucian Mîndruță- la Digi FM.

Luni, 9 octombrie, Lucian Mîndruță pleacă din nou la drum, prin toată țara, în căutarea oamenilor de succes care au rămas acolo unde s-au născut, în Romania.

Sub sloganul Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici, Lucian a căutat și a găsit românii cu povești uimitoare, românii care sunt un exemplu pentru comunitățile lor și, de ce nu, pentru noi toți.

Ca la fiecare ediție, Lucian Mindruta călătorește într-un studio mobil perfect echipat și vizitează orașe mici și mijlocii, de unde strânge povești, pe care le aduce apoi cu el în fiecare seară, de la ora 17, la Digi FM.

Deschide astfel microfonul întregii Romanii și dăruiește lecțiile de viață și înțelepciunea celor întâlniți tuturor celor care ascultă și care doresc să participe, cu un telefon în direct.

Aventura care își propunea inițial să dureze doar o săptămână, s-a prelungit acum la mai bine de două saptămâni, pentru că după o singură postare pe facbook-ul propriu, realizatorul Digi FM, a descoperit mult mai multe povesti decât timpul alocat inițial. Pe adresa de mail a acestuia au sosit în doar câteva ore peste 500 de povești și îndrumări, toate deosebite și demne de a fi descoperite și relatate mai departe.

Cum a spus chiar Lucian: “Când mulți din jurul lor au plecat din România, ei au ales să rămână! Și eu vreau să aflu de ce! Sunt Lucian Mindruta și caut oameni buni. Oameni care au rămas aici să facă bine. Și altora. Și lor…”

Așadar, din 9 octombrie, ascultați-l pe Lucian Mindruta la Digi FM, într-o nouă Aventură semnată Turul României, ediția “ Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici”

Mai multe detalii pe www.digifm.ro
Ca să știi.