Comunicate de presă

Digi Mobil si Samsung anunta lansarea, din 20 octombrie 2017, a primului terminal compatibil cu noul serviciu Voce 4G (VoLTE)

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fără a mai necesita trecerea automată a terminalului din rețeaua de date 4G către cea clasică pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde. Totodată, convorbirile prin rețeaua 4G au o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de...

Buffett si Gates: pentru maretia Americii

Intr-un eveniment rar si exclusiv, CNBC ii aduce impreuna la Columbia Business School din New York City pe doi dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume: Bill Gates si Warren Buffett. Li se pun intrebari despre economie, despre statutul Americii ca o super-putere financiara, despre viitorul capitalismului si multe altele.