Echipa Digi Docs

Departamentul Documentare (Digi Docs) al Grupului DIGI

Departamentul Documentare (Digi Docs) din cadrul Grupului DIGI asigură, prin activitatea sa, o parte din producția proprie de documentare a trustului media, contribuind zilnic la educarea și informarea publicului prin difuzarea de materiale care acoperă subiecte diverse: de la știință, tehnologie și istorie, până la lumea animalelor, lifestyle sau design interior. Digi Docs este asimilat celor trei canale tematice (Digi World – știință, tehnologie și istorie, Digi Life – lifestyle și design interior și Digi Animal World – lumea animală) și se bazează pe o echipă de producători de televiziune experimentați, pentru care documentarul este una dintre marile pasiuni:

 

Mihaela Popescu face parte de aproximativ zece ani din echipa Grupului DIGI, iar de patru ani este producător executiv în cadrul departementului de documentare. Televiziunea a fost dintotdeauna marea sa pasiune și este de părere că alegerea unei cariere în cadrul posturilor Digi World, Digi Life și Digi Animal World a reprezentat un pas important spre desăvârșirea parcursului profesional: „Am intrat cu emoție într-o lume absolut minunată! Este un imens pas înainte pentru desăvârșirea carierei unui jurnalist”. Pe lângă profesia de jurnalist TV, Mihaela este licențiată în filologia română și clasică, cu trei volume publicate, putându-se numi, astfel, poet și prozator.

Preocuparea pentru studiul limbilor clasice (latina și greaca) a fost piatra de temelie pentru profesia pe care o practică azi și astfel a dobândit importante deprinderi de a căuta, de a descoperi și de a transpune pe înțelesul publicurilor aspecte dintre cele mai complexe sau controversate. De altfel, din perspectiva Mihaelei, calitățile pe care un producător TV trebuie să le aibă sunt viziunea, pasiunea, empatia, respectul și comunicarea.

Proiectul preferat la care a lucrat Mihaela este „Vocile Operei”, primul documentar despre Opera Națională București (ONB) și oamenii săi. După mai bine de un an și jumătate de filmări alături de persoanele din culisele ONB și, având în minte ideea că pentru a înțelege opera, trebuie să îi cunoști oamenii, Mihaela ne mărturisește: „Proiectul meu de suflet rămâne mereu Vocile Operei. Încă din 2005 visam să realizez acest film, transformat ulterior și în serie-documentar. Pentru că am primit din partea echipei acea doză de susținere și încredere, am reușit să-l duc la capăt, alături de colegii mei.”

 

Adriana Apostol este producător executiv și lucrează în cadrul Digi Docs de peste 8 ani. Aceasta și-a descoperit întâmplător interesul pentru televizune, atunci când a aplicat pentru un post de documentarist în cadrul unor show-uri de tip concurs. În copilărie visa să ajungă profesoară de matematică, iar ulterior, dragostea pentru natură a determinat-o să studieze Știința Mediului. „La Digi am descoperit un altfel de spectacol decât cel cu care eram familiarizată. Alături de o echipă profesionistă, am trăit cu emoție și, în același timp, satisfacție la Muzeul Țăranului Român, de exemplu, atunci când am văzut o sală întreagă aplaudând la vizionarea seriei de documentare «Ținutul Buzăului», producție Digi World.”

Adriana este de părere că, dacă ne dorim o societate sănătoasă, popularizarea valorilor ar trebui să fie o prioritate pentru toți membrii acesteia. Prin producțiile Digi Docs, Adriana încearcă de fiecare dată să aducă în atenția telespectatorilor documentare de valoare despre oameni sau locuri ale căror povești merită să ajungă cât mai cunoscute. De altfel, în viziunea sa, un producător trebuie să aibă o neîncetată sete de cunoaștere și să învețe cât mai mult și cât mai multe: „În această meserie este esențial să fii curios și să îți dorești să înveți! Asta fac de peste 21 de ani și sper să țin ritmul mult timp de acum încolo. Am învățat să montez stând ore întregi, zilnic, peste program și fiind, în același timp, la curent cu formate de emisiuni care să poată fi adaptate pentru piața din România.”

Proiectul preferat pe care l-a produs Adriana, alături de echipa Digi World, este „Călușarii din Bârla”, documentar selectat la festivalurile de film Astra (Sibiu), Cronograf (Chișinău, 2016 – Premiul Simpatia Publicului la Secțiunea cadRO), Docuart FEST (2015 – Premiul pentru cel mai bun documentar de televiziune) sau TIFF (Cluj-Napoca), acolo unde protagoniștii s-au văzut apreciați și înconjurați de public într-o proiecție specială.

În prezent, Adriana lucrează la o nouă serie „Lunea la Muzeu” dedicată Muzeului Național de Istorie a României. Prin acest documentar sunt „duși” la muzeu și telespectatorii care nu au timpul necesar, iar prin poveștile care personalizează exponatele, este readusă oamenilor pofta de a le vizita: „Să nu uităm că vizitarea unui muzeu, atât în mod direct, cât și prin intermediul televizorului, ne deschide noi orizonturi și ne îmbunătățește cultura generală. Cred că muzeele care m-au impresionat cel mai mult au o foarte mare legătură și cu arta muzeografilor pe care i-am întâlnit în aceste locuri de a fi povestitori, am cunoscut oameni minunați, adevărate enciclopedii.”

Anca Grădinariu este de aproximativ opt ani redactor în cadrul departamentului de documentare al Grupului DIGI. Absolventă de scenaristică și filmologie la UNATC, începând cu 1997 aceasta și-a format o carieră de succes în calitate de jurnalist și critic de film. Anca a lucrat foarte mult timp în televiziune, unde s-a ocupat de show-uri de divertisment, concursuri și seriale, însă acest aspect nu a împiedicat-o să își împlinească și marea sa pasiune – filmul: „Am continuat să scriu despre cinema ca jurnalist și critic și să fac selecția pentru diferite festivaluri, cel mai important dintre acestea fiind TIFF.” În prezent, din dorința de a explora terenuri noi, Anca lucrează la o serie de documentare despre longevitate pentru postul de televiziune Digi World.

Anca este de părere că orice persoană ar trebui să dea tot ce are mai bun și să facă chiar mai multe decât sarcinile standard din fișa de post. Ea adoră să fie dinamică: „Mie a început să îmi placă și munca de teren, dar și cea de montaj, așa că filmez, fac planuri de editare, scriu scenariul și fac producția și documentarea, evident”. Aceasta susține că pentru a avea o carieră de succes în domeniul documentarelor TV trebuie, în principal, să ai răbdare: „Nu poți realiza un documentar bun dacă nu petreci mult timp cu personajele tale, ca să capete încredere în tine și să ți se dezvăluie așa cum sunt, nu cum vor să pară.” Mai mult decât atât, Anca este de părere că un documentarist bun este, sine qua non, cunoscător excelent al tehnicii, cinefil avid, psiholog/confident sensibil și povestitor iscusit.

Proiectul preferat la care a lucrat Anca este „Cum să prinzi 100”, seria cu și despre oameni longevivi, în cadrul căreia s-a simțit responsabilă să ducă mai departe povestea unor persoane incredibile atât prin prisma longevității, cât și a stilului de viață. Anca a fost impresionată de rafinamentul povestirii unor oameni care s-au născut într-o cultură orală: „Este o artă care se pierde acum, în lumea digitală, mozaicată, fracturată și cu cicluri de atenție foarte scurte”.

CE SPUN PARTENERII ȘI COLABORATORII DESPRE DIGI DOCS:

Colaborarea cu departamentul Documentare al grupului Digi a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din relația cu mass-media. Am găsit o echipă dedicată și profesionistă, dispusă să stea și 24 de ore cu noi în Opera Națională București atunci când erau repetiții intense pentru o premieră - eveniment. O echipă deschisă mereu să asculte atât poveștile artiștilor, cât și pe cele ale colectivului din culise (departamentul tehnic, administrativ), cu multă înțelegere atunci când pregătirile erau în plină desfășurare, dar și curioși pentru tot ce era nou în jurul lor. Îi așteptăm cu nerăbdare să ne propună noi proiecte, pentru că acum au devenit parte din familia noastră. – Raluca Bădoiu, Opera Națională București.

Doamna Mihaela Popescu este producător al emisiunii DIGIPEDIA (emisiunea cu 11 ani vechime). Colaborez de câțiva ani direct cu domnia sa și cred că nu exagerez când consider că este, probabil, cel mai valoros producător cu care am colaborat vreodată (la, probabil, cele peste 4.500 emisiuni de știință-educație pe care le-am realizat de-a lungul anilor). Competentă, atentă cu documentarea, perseverentă, distinsă, foarte bună colegă, capabilă de empatie și, firește, de înalt profesionalism - acestea sunt atributele cu care aș caracteriza-o pe colega mea, doamna Mihaela Popescu. – Alexandru Mironov, prezentator DIGIPEDIA, jurnalist, matematician, scriitor de literatură științifico-fantastică.

Departamentul Documentare al grupului DIGI are una dintre cele mai înalte misiuni: prezentarea adevărului științific într-o lume calată pe adularea senzaționalului, frivolului și diletantismului. Când ai de spus adevărul într-un asemenea context cu adevărat trebuie să ai talentul de a „apăsa butoanele” potrivite pentru a trece de bias-ul majorității publicului, exact acel segment care are cea mai mare nevoie de educație. Pot spune că respect tot ceea ce am văzut că a realizat departamentul Documentare și mai ales modul în care scoate ce este mai bun de la colaboratorii săi, printre care mă număr și eu! – Dr. Bogdan Ivanescu, creator Doctor MIT.

Seria „Lunea la muzeu” este o bine venită publicitate făcută culturii în general și muzeelor în special. Colaborarea cu muzeele în prezentarea colecțiilor sau obiectelor cu valoare artistică, istorică sau arheologică excepțională, în cazul Muzeului Național de Istorie a României, este un act de cultură benefic de popularizare a valorilor. – Alexandru Arbunescu, Muzeul Național de Istorie a României.

Te-ar putea interesa si:
În 30 de ani, o „centură de căldură extremă” va acoperi centrul Statelor Unite
Cum arată o vilă de 30 de milioane de dolari. Ben Affleck a scos la vânzare casa în care a locuit...
Ce poți să mănânci fără să te îngrași. Consumă aceste alimente și scapă de grija kilogramelor în...

Programul Zilei

Miercuri17.08
Joi18.08
Vineri19.08
Sâmbătă20.08
Duminică21.08
Luni22.08
Marți23.08
06:00 Revolutia in culori
06:50 Apollo 11
07:45 Australia
08:40 Planetele
10:25 O idee pentru lume
10:55 O idee pentru lume
11:25 Cum sa prinzi 100
12:05 Fata-n fata cu natura
12:25 Fata-n fata cu natura
12:45 Descoperim Chile
14:25 Vacanta raw
14:50 Vacanta raw
15:15 Arme de distrugere in masa
16:05 Digi Portret - Teodor Ilincai TENOR
16:15 Megastructuri legendare
17:05 Filler Asteroizi 1
17:15 Casa de Windsor
18:00 Digi portret: ANDREEA BORTUN
18:05 Filler Asteroizi 3
18:10 Apollo 11
19:00 Filler Asteroizi 2
19:05 Australia
19:55 Digi Portret - balerina Andra Ionete
20:05 Planetele
21:00 Leptis Magna
21:50 Digi Portret - Catalin Cirstoveanu
22:00 Luptatorii aerului
22:55 Revolutia in culori
23:45 Ritualuri mistice in regat
00:40 VOCILE OPEREI
01:05 Filler Cum sa prinzi 100 - CLUBUL SENIORILOR
01:10 Pe urmele faraonilor
01:55 Descoperim Chile
02:50 Vacanta raw
03:15 Vacanta raw
03:40 Goralii din Carpati
05:25 Casa de Windsor
06:00 Revolutia in culori
06:50 Apollo 11
07:40 Filler Asteroizi 2
07:45 Australia
08:40 Planetele
09:30 Leptis Magna
10:25 Luptatorii aerului
11:20 Frontierele luminii
12:00 Pe urmele faraonilor
12:45 Descoperim Chile
14:15 Digi Portret - Alexandru Iacob - FOTOGRAF
14:25 Vacanta raw
14:50 Vacanta raw
15:15 Goralii din Carpati
16:05 Digi Portret - Adrian Cancer - ARHITECT
17:15 Casa de Windsor
18:00 Digi Portret - Stefan Caltia
18:10 Apollo 11
19:05 Pe drumuri batatorite
19:55 Filler Cum sa prinzi 100 - HOREZU
20:05 Planetele
20:50 Digi Portret - pilot Ionel Talmaciu
21:00 Calator prin lume
21:15 Calator prin lume
21:30 Calator prin lume
21:45 Calator prin lume
22:00 Luptatorii aerului
22:50 Filler Colectionarii - PARIZESCU
22:55 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
23:50 Ritualuri mistice in regat
00:00 VOCILE OPEREI
00:15 VOCILE OPEREI
00:45 Pe urmele faraonilor
01:30 Descoperim Chile
02:45 Vacanta raw
03:10 Vacanta raw
03:35 Cartea lui Green: ghid de supravietuire
04:25 Ingrediente: Cartoful
04:30 Cei patru serpasi
05:25 Casa de Windsor
06:00 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
06:55 Apollo 11
07:50 Pe drumuri batatorite
08:45 Planetele
09:35 Calator prin lume
09:50 Calator prin lume
10:05 Calator prin lume
10:20 Calator prin lume
10:35 Luptatorii aerului
11:25 Filler Colectionarii - PARIZESCU
11:30 VOCILE OPEREI
12:00 Pe urmele faraonilor
12:45 Descoperim Chile
13:55 Filler Cum sa prinzi 100 - GARLEA
14:05 VOCILE OPEREI
14:25 Vacanta raw
14:50 Vacanta raw
15:15 Cartea lui Green: ghid de supravietuire
16:05 Filler Ingrediente - Mierea
16:10 Ingrediente: Cartoful
16:15 Cei patru serpasi
17:05 Digi Portret - freerunner Justin Musina
17:15 Casa de Windsor
18:00 Digi Portret - Dan Dinu
18:05 Filler Colectionarii - 3
18:10 Apollo 11
19:00 Filler Ingrediente - Mierea 2
19:05 Pe drumuri batatorite
20:10 Viata pe pamant
21:30 Calator prin lume
21:45 Calator prin lume
22:00 Hitler si apostolii diavolului
23:35 Boala unei noi generatii
00:40 VOCILE OPEREI
00:55 FILLER COLECTIONARII 2 EUGEN CIOCAN
01:00 Victoria si Albert: nunta
01:55 Zona de risc. Inima- Infarctul
02:50 Vacanta raw
03:15 Vacanta raw
03:40 Experimentul Placebo
04:35 intalnirea dintre Tariq Ali si Malcolm X
05:20 Filler Ingrediente - Rosia 2
05:25 Casa de Windsor
06:00 Hitler si apostolii diavolului
07:35 Apollo 11
08:25 Filler Ingrediente - Mierea 2
08:30 Pe drumuri batatorite
09:25 Viata pe pamant
10:45 Calator prin lume
11:00 Calator prin lume
11:15 Boala unei noi generatii
11:40 Filler Colectionarii - 3
11:55 Victoria si Albert: nunta
12:50 Zona de risc. Inima- Infarctul
14:15 Digi portret: RAZVAN POPOVICI
14:20 Filler Colectionarii - RAUT-PALLADY
14:25 Vacanta raw
14:50 Vacanta raw
15:15 Experimentul Placebo
16:05 Digi Portret - scrimera Simona Gherman
16:15 intalnirea dintre Tariq Ali si Malcolm X
17:00 Filler Ingrediente - Rosia 2
17:05 Digi Portret - Iulia Nastase - STICLAR
17:10 Filler Ingrediente - Strugurele
17:15 Casa de Windsor
18:00 Digi Portret - Alexandru Ciubotariu
18:05 Filler Ingrediente - Cafeaua 2
18:10 Apollo 11
19:00 Filler Ingrediente - Strugurele 2
20:00 Planetele
20:50 Digi Portret - Alexandru Gheorghe PEISAGIST
20:55 Filler Ingrediente - Rosia
21:00 Surprinzatoare natura
21:50 Digi Portret - Shahin Ciobotea - PICKUP PLAYER
22:00 Epoca nucleara
22:45 Filler Ingrediente - Cafeaua
22:55 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
23:50 Ritualuri mistice in regat
00:50 Victoria si Albert: nunta
02:35 Adevaratul monstru al marilor
03:30 Sacrificiul cainilor
04:30 Venetia
05:25 Casa de Windsor
06:00 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
06:55 Apollo 11
07:45 Filler Ingrediente - Strugurele 2
08:45 Planetele
09:35 Surprinzatoare natura
10:30 Epoca nucleara
11:20 100 baloane pentru Romania
11:50 FILLER COLECTIONARII 2 FLORIAN CIOBANU
11:55 Victoria si Albert: nunta
14:20 Adevaratul monstru al marilor
15:15 Sacrificiul cainilor
16:15 Venetia
17:05 Filler Ingrediente - Graul
17:15 Casa de Windsor
18:00 Digi Portret - Razvan Supuran HARTIER
18:05 Filler Digipedia - STEM VS CRISPRS 1
18:10 Calatorii printre stele
19:00 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 1
19:55 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 2
20:50 Filler Calusarii
21:00 Arome
21:55 O idee pentru lume
22:25 O idee pentru lume
22:55 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
23:50 Papua Noua Guinee
00:45 Digi Portret - balerina Andra Ionete
00:50 Filler Digipedia - STEM VS CRISPRS 2
01:00 Marile intrebari
02:30 Dinozaurii ucigasi
03:00 Dinozaurii ucigasi
03:30 Socializarea pe internet
05:15 Sanctuarele lumii
06:00 Cine a ucis-o pe Trudie Adams?
06:55 Calatorii printre stele
07:45 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 1
08:40 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 2
09:40 Arome
10:35 O idee pentru lume
11:05 O idee pentru lume
11:35 VOCILE OPEREI
11:55 stiinta de zi cu zi
12:20 stiinta de zi cu zi
12:45 Marile intrebari
14:15 Dinozaurii ucigasi
14:45 Dinozaurii ucigasi
15:15 Socializarea pe internet
16:05 Digi Portret - Cristian Lascu
16:10 Filler Digipedia - STEM VS CRISPRS 2
17:05 Digi Portret - Dirijor Tiberiu Soare
17:15 Sanctuarele lumii
18:10 Calatorii printre stele
19:00 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 1
19:55 Digi Portret - balerina Andra Ionete
20:05 Cel mai greu job din univers
21:00 Goralii din Carpati
21:50 Digi portret - Dan Perjovschi
21:55 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 2
22:00 Luptatorii aerului
22:50 Ultimul discurs al lui Kennedy
23:50 in fata terorii
00:45 VOCILE OPEREI
01:05 Locul unde timpul nu se masoara
02:25 Dinozaurii ucigasi
02:55 Dinozaurii ucigasi
03:25 Socializarea pe internet
04:15 Filler Digipedia - CALATORIE IN UNIVERS 1
05:15 Sanctuarele lumii
06:00 Ultimul discurs al lui Kennedy
07:00 Calatorii printre stele
07:50 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 1
08:50 stiinta de zi cu zi
09:15 Cel mai greu job din univers
10:10 Goralii din Carpati
11:00 Luptatorii aerului
11:45 Digi Portret - balerina Andra Ionete
11:55 stiinta de zi cu zi
12:20 stiinta de zi cu zi
12:45 Locul unde timpul nu se masoara
14:05 DIGIPORTRET BIJUTIER
14:10 Filler Digipedia - CALATORIE IN UNIVERS 1
14:15 Dinozaurii ucigasi
14:45 Dinozaurii ucigasi
15:15 Socializarea pe internet
16:05 Filler Ingrediente - Berea
16:05 FILLER COLECTIONARII 2 VASILE GRIGORE
17:05 Filler Tinutul Buzaului
17:15 Sanctuarele lumii
18:10 Calatorii printre stele
19:00 Filler Digipedia - CALATORIE IN UNIVERS 2
19:55 Filler Vocile Operei 1
20:00 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 1
20:05 Cel mai greu job din univers
21:00 Cartea lui Green: ghid de supravietuire
21:50 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 2
21:55 O idee pentru lume
22:25 O idee pentru lume
22:55 Iubirile lui Kennedy
23:50 in fata terorii
00:50 VOCILE OPEREI
01:05 Ce lasam in urma
02:25 Dinozaurii ucigasi
02:55 Dinozaurii ucigasi
03:25 Socializarea pe internet
04:15 FILLER COLECTIONARII 2 DUMITRU
04:20 Batalia de la Little Bighorn
05:15 Sanctuarele lumii

Partenerii noștri

Night,View,Of,The,Cathedral,In,Cologne,And,Hohenzollern,Bridge

Catedrala din Köln nu va mai fi iluminată noaptea pentru a se economisi energie

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi-life.tv Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook, Inc. facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Google LLC youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter, Inc. twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest, Inc. pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Ad Manager google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate